Ultracorn Pop Up

Príchuť : Ananás-Slivka Aníz Banán-Ananás Cesnak Cesnak-Slivka Citrus Čili Čili-Čokoláda Čokoláda GLM Jahoda Jahoda-Banán Jahoda-Kalamár Kalamár Klobása Krab Kyselina maslová Fluoro(NBC) Kôpor Med-Slivka Pečen Rum Ryba Scopex Sladká kukurica Slivka Syr Tigrí orech Vanilka
3,90 €
S DPH Dodanie do 5 - 7 dní

Nová špeciálna umelá kukurica, vyrobená z plastickej poréznej gumy. Je výnimočná tým, že je na rozdiel od iných umelých kukuríc mäkká a ľahko sa napichuje na vlas pod háčik, alebo priamo naň a zároveň je dostatočne pevná a odolná voči rakom či sumčekom. Ideálna na lov pleskáčov, kaprov, karasov, Môžete ju použiť na všetky spôsoby lovu.

Príchuť
Množstvo
Na sklade u dodaváteľa

Nová špeciálna umelá kukurica, vyrobená z plastickej poréznej gumy. Je výnimočná tým, že je na rozdiel od iných umelých kukuríc mäkká a ľahko sa napichuje na vlas pod háčik, alebo priamo naň a zároveň je dostatočne pevná a odolná voči rakom či sumčekom. Ideálna na lov pleskáčov, kaprov, karasov, Môžete ju použiť na všetky spôsoby lovu. Úplne nový typ materiálu zároveň zaručí, že kukurica je schopná nasať do seba arómu za krátky čas a pomaličky ju uvoľňovať po dobu neuveriteľných 20 hodín. Každá kukurica je dodávaná v dipe podľa vlastného výberu. Na výber široká paleta príchutí a farieb.

ULTRACORN
UC90587