N-Butyric Acid Attractor

3,90 €
S DPH Dodanie do 5 - 7 dní

N-Butyric Acid Attractor. Hitom posledných pár rokov bola práve aróma na základe kyseliny maslovej. Preto sme sa rozhodli že ju zaradíme do našej ponuky pre širokú rybárku verejnosť. Po otvorení fľašky nás ovanie dosť nepríjemný zápach, ale to nech nikoho neodradí. Aj napriek svojej vôbec nie vábivej aróme je pre ryby veľmi príťažlivá. Tento hustý gél je určený na aromatizovanie našej nástrahy a krmiva.

Množstvo
Na sklade u dodaváteľa

Hitom posledných pár rokov bola práve aróma na základe kyseliny maslovej. Preto sme sa rozhodli že ju zaradíme do našej ponuky pre širokú rybárku verejnosť. Po otvorení fľašky nás ovanie dosť nepríjemný zápach, ale to nech nikoho neodradí. Aj napriek svojej vôbec nie vábivej aróme je pre ryby veľmi príťažlivá. Tento hustý gél je určený na aromatizovanie našej nástrahy a krmiva. Atraktor je vhodný aj pre PVA sortiment. Balenie: 75ml.

Tip: na naplnené kŕmitko nanesieme jeden až dva prúžky gélu, kvapku na nástrahu na háčiku a môže letieť do vody. Kombinujeme s krmivami na sladkom, ale aj rybacom základe.

CZ9057